Vi fører et stort utvalg gravstøtter i mange forskjellige steinsorter, størrelser og utførelser. I tillegg til de gravstøtter vi har fast i vårt sortiment kan vi også hjelpe til med utforming og produksjon av gravstøtter etter bilde eller fra andre kataloger til avtalt forhåndspris – ofte like prisgunstig som originalen.
Ved å klikke på lenken over vil du finne fullstendig katalog over bronsetilbehør og gravsteiner med priser fra Kjøl Steinindustri.

Opprettingsgaranti for gravstøtter

Vårt utvalg av gravstøtter kommer i alle prisklasser, og prisene inkluderer navn og datofor navn og datolinje nummer to og tillegg for minneord til følgende kostnader:linje i sølv eller lakk i tillegg til frakt og montering og opprettingsgaranti. Vi tilbyr også muligheten for gullskrift, tillegg

  • Tillegg for gullskrift kr. 1000,-
  • Tillegg for minneord kr. 500,-
  • Tillegg for navn og datolinje nr 2 i lakk, sølv eller gull kr. 1500,-

Tilleggsutstyr til gravstøtter

I våre lokaler kan dere også få låne kataloger med tilleggsutstyr til gravstøtter som inneholder fugler, lykter, rammer rundt blomsterbed og mer.

 
Lokal leverandør av gravstøtter

Du finner oss både i Sørum og Årnes, og vi leverer gravstøtter til disse områdene, samt også Romerike, Nes, Skarnes, Odal, Fet, Aurskog, Jessheim, Ullensaker

Ta kontakt om du har spørsmål om våre gravstøtter, eller ønsker vår bistand i utforming av gravstøtte.