Nilsen Begravelsesbyrå fører et stort utvalg gravsteiner. Gravsteinene vi fører finnes i mange forskjellige steinsorter, størrelser og utførelser. I tillegg til gravsteiner vi har fast i vårt sortiment kan vi også bistå med utforming og produksjon av gravsteiner etter egen tegning, eller fra andre kataloger til avtalt forhåndspris – ofte like prisgunstig som originalen.

 

Klikk på lenken under og du vil finne en side med våre tilbudsteiner. Du finner også lenke til Kjøl stenindustris nettside med stort utvalg.

Katalog med oversikt over gravsteiner vi har i vårt sortiment kan dere finne her.

Klikk på lenken under for å gå direkte til Kjøl Stenindustris store utvalg.

https://stenindustri.no/gravminner/index.html

Tilleggsutstyr til gravsteiner

I våre lokaler får dere låne kataloger med tilleggsutstyr til gravsteiner. Tilleggsutstyr til gravsteiner er vanligvis fugler, lykter, rammer rundt blomsterbed og blomster.

Opprettingsgaranti for gravsteiner

Utvalget vi fører av gravsteiner kommer i forskjellige prisklasser, men alle priser inkluderer navn og datolinje i sølv eller lakk i tillegg til frakt, montering og opprettingsgaranti. Vi tilbyr også gullskrift, tillegg for navn og datolinje nummer to og tillegg for minneord til følgende ekstrakostnader:

  • Tillegg for gullskrift kr. 1000,-
  • Tillegg for minneord kr. 500,-
  • Tillegg for navn og datolinje nr 2 i lakk, sølv eller gull kr. 1500,-
Vi leverer gravsteiner fra våre lokaler i Sørum og Årnes, og som begravelsesbyrå tilbyr vi våre tjenester i disse områdene, samt også til Romerike, Nes, Skarnes, Odal, Fet, Aurskog, Ullensaker, Jessheim

Ta kontakt om du har spørsmål om våre gravsteiner, eller ønsker vår bistand i utforming av gravstein.